Dane zamawiającego:

Szpital Specjalistyczny "INFLANCKA" im. Krysi Niżyńskiej "Zakurzonej"

Adres:

ul. Inflancka 6
00-189 Warszawa
województwo Mazowieckie
Kontakt:

e-mail: sekretariat@inflancka.pl
tel: (22) 831 12 41
fax: (22) 635 84 39



Data publikacji: 2017-11-23

Data składania wniosków: 2017-12-01

Informacje o publikacji w Biuletynie Zamówień Publicznych: 620718-N-2017 z dnia 2017-11-23

Rodzaj przetargu: nieograniczony

Adres strony internetowej na której udostępniony jest SIWZ: www.ipzp.pl

Termin wykonania zamówienia: 12 miesięcy od daty zawarcia umowy.

Informacja o możliwości składania ofert częściowych: Tak

Informacja o możliwości złożenia oferty wariantowej: Nie


Dostawa żywności na potrzeby kuchni głównej szpitala, spr. nr P/27/ŻYWNOŚĆ/2017

Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności na potrzeby kuchni głównej szpitala w podziale na 10 części, na zasadach określonych niniejszą SIWZ. Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ.



Podstawa prawna:

Ustawa z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579)


Specyfikacja

Dostępna na stronie www.ipzp.pl


CPV

15000000-8


Warunki udziału w postępowaniu

Zgodnie z SIWZ


Informacja o zamiarze zawarcia umowy ramowej

Nie dotyczy


Informacja o zamiarze ustanowienia dynamicznego systemu zakupów

Nie dotyczy


Kontakt

Anna Górska, tel. 22 69 73 107


Wadium

Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.


Miejsce i termin składania ofert

Siedziba Zamawiającego do dnia 01-12-2017 godz. 10:00


Kryteria oceny ofert i ich znaczenie

Cena 100%


Termin związania ofertą

30 dni


Informacja o przewidywanym wyborze oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej

Nie dotyczy


Informacje o przewidywanych zamówieniach uzupełniających

Nie dotyczy


Załączniki